Doe mee aan de fotowedstrijd!

Zaterdagmiddag 24 maart vieren we voor bewoners van de Bloemenbuurt-Zuid een bloemenfeestje omdat de renovatie van hun wijk is afgerond. We organiseren ook een fotowedstrijd: stem nu op je favoriete foto! De genomineerde foto's staan op onze Facebookpagina. Stemmen kan tot vrijdag 23 maart 12.00 uur. Het wedstrijdreglement van de fotowedstrijd kun je hier downloaden.

Feest in de Bloemenbuurt

De grootscheepse renovatie van de Bloemenbuurt-Zuid is klaar! Mede dankzij de medewerking en geduld van de bewoners, hebben wij in de afgelopen vijf jaar 571 woningen gerenoveerd. Daarmee is het culturele erfgoed van architect Willem Marinus Dudok en zijn tijdgenoten in ere hersteld en klaar voor de volgende generatie. Dat vieren we graag met alle bewoners! We zetten hen daarom in de bloemetjes op zaterdag 24 maart 2018 tussen 14.00 – 16.00 uur.

De oude Openbare Leeszaal

Het buurtfeest vindt plaats op het plein voor de oude Openbare Leeszaal aan de Neuweg. Met muziek, schminken, glittertattoos en gratis bloemetjes wordt het een gezellig samenzijn voor jong en oud. Om 15.00 uur is er een officieel moment met burgemeester Pieter Broertjes. Daarna maakt de kindergemeenteraad de winnaars bekend van de kleurplaatwedstrijd.
Om 15.30 uur start een gratis rondleiding onder leiding van architect Josselijn Santegoets. Let op: vooraf opgeven onder vermelding van het aantal personen via info@thuisindebloemenbuurt.nl.

Vertalen / Translate