Kopen goedkoper dan huren?

Kopen goedkoper dan huren?

Wist u dat kopen goedkoper kan zijn dan huren? Helemaal met onze kooparrangementen Koop Goedkoop en Kopen naar Wens. Ook als u niet bij ons huurt, kunt u bij ons een Koop Goedkoop woning kopen. Daarnaast kunnen huurders van Dudok Wonen een aanbod krijgen om hun eigen woning te kopen. Hieronder leest u daar meer over.

Koop Goedkoop

Met Koop Goedkoop bespaart u minimaal 20 procent op de koopsom. U hoeft geen huurder van Dudok Wonen te zijn om hiervoor in aanmerking te komen. Lees hier meer over de mogelijkheden en ons aanbod.

Kopen naar Wens

Als huurder kunt u van Dudok Wonen een persoonlijke aanbieding krijgen om een woning te kopen met Kopen naar Wens. Met Kopen naar Wens bepaalt u zelf hoeveel u voor een woning betaalt. Uw maandlasten zijn soms zelfs lager dan bij huur. Meer over Kopen naar Wens leest u op de website Kopen naar Wens.

Bereken voordeel

Op de website van Koop Goedkoop en Kopen naar Wens kunt u zelf (indicatief) berekenen wat uw voordeel is of wat uw maandlasten zijn.

Koopaanbod

Klik hier voor ons actuele koopaanbod. Wilt u op de hoogte gehouden worden van ons koopaanbod? Klik dan op de onderstaande link en vul het formulier in.

Vertalen / Translate