Kopen goedkoper dan huren?

Kopen goedkoper dan huren?

Wist u dat kopen goedkoper kan zijn dan huren? Helemaal met onze kooparrangementen Koop Goedkoop en Kopen naar Wens. Ook als u niet bij ons huurt, kunt u bij ons een Koop Goedkoop woning kopen. Daarnaast kunnen huurders van Dudok Wonen een aanbod krijgen om hun eigen, of een ander huis in de regio, te kopen. Hieronder leest u daar meer over.

Koop Goedkoop

Met Koop Goedkoop bespaart u minimaal 20 procent op de koopsom. U hoeft geen huurder van Dudok Wonen te zijn om hiervoor in aanmerking te komen. Lees hier meer over de mogelijkheden en ons aanbod.

Kopen naar Wens

Als huurder kunt u van Dudok Wonen een persoonlijke aanbieding krijgen om een woning te kopen met Kopen naar Wens. Dit kan uw eigen huurwoning zijn, maar ook een andere koopwoning in de regio. Dit hoeft dan geen woning van Dudok Wonen (of een andere corporatie) te zijn. Met Kopen naar Wens bepaalt u zelf hoeveel u voor een woning betaalt. Uw maandlasten zijn soms zelfs lager dan bij huur. Meer over Kopen naar Wens leest u in de Leaflet Kopen naar Wens of op de website Kopen naar Wens.

Bereken voordeel

Op de website van Koop Goedkoop en Kopen naar Wens kunt u zelf (indicatief) berekenen wat uw voordeel is of wat uw maandlasten zijn.

Koopaanbod

Klik hier voor ons actuele koopaanbod. Wilt u op de hoogte gehouden worden van ons koopaanbod? Klik dan op de onderstaande link en vul het formulier in.

Vertalen / Translate