serviceabonnement

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud aan uw woning. Zoals reparaties aan hang- en sluitwerk, schoonhouden van dakgoten en het ontstoppen van de gootsteen en toilet. Wij kunnen dit onderhoud ook voor u doen. Door lid te worden van het serviceabonnement besteedt u het kleine onderhoud aan ons uit.

U kunt het serviceabonnement hier aanvragen.

Veel gevraagd over serviceabonnement

Ik heb het aanmeldformulier serviceabonnement ingevuld. Wanneer gaat mijn lidmaatschap in?

U bent per direct lid van het serviceabonnement.

Wordt het serviceabonnement automatisch verlengd?

Het serviceabonnement wordt automatisch verlengd. Na één jaar lidmaatschap kunt u het serviceabonnement maandelijks opzeggen.

Hoe werkt het serviceabonnement?

Als u lid bent van het serviceabonnement kunt u ons bellen voor kleine reparaties aan uw woning. Als huurder bent u verantwoordelijk voor de kleine reparaties in uw woning. In de folder folder 'Alles over onderhoud in mijn huurwoning' vindt u een overzicht van alle reparaties waarvoor u zelf verantwoordelijk bent en waar Dudok Wonen verantwoordelijk voor is.

Welke werkzaamheden vallen onder het serviceabonnement?

In het Onderhouds-ABC achterin de folder 'Alles over het onderhoud in mijn huurwoning' ziet u welke werkzaamheden onder kleine reparaties vallen. Dit zijn de reparaties die onder het serviceabonnement vallen.

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap van het serviceabonnement?

Het serviceabonnement heeft een aantal voordelen:

  • U hoeft veel reparaties in de woning niet zelf te doen;
  • Dudok Wonen voert de reparaties op vakkundige wijze voor u uit;
  • De kosten zijn aanzienlijk lager, dan wanneer u zelf een bedrijf inschakelt.

Meer informatie over welke werkzaamheden onder het serviceabonnement vallen leest u in de folder 'Alles over het onderhoud in mijn huurwoning'.

Hoe worden de kosten voor het serviceabonnement geïnd?

Nadat u zich heeft aangemeld voor het serviceabonnement wordt uw bijdrage gelijktijdig geïnd met de maandelijkse huur.

Ik ben lid van het serviceabonnement. Krijg ik daar ook een afrekening van?

Het serviceabonnement is een fonds. We verrekenen de kosten en opbrengsten niet.

Ik ben eerder lid geweest van het serviceabonnement en wil nu weer lid worden. Kan dat?

U kunt zich weer aanmelden voor het serviceabonnement via het .

Wat kost het serviceabonnement?

Het serviceabonnement kost € 5,00 per maand. Het bedrag wordt tegelijk betaald met de huur.

Kan Dudok Wonen het klein onderhoud voor mij doen?

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud aan uw woning. Zoals reparaties aan hang- en sluitwerk, kranen die lekken en reparaties aan toilet (reservoir). Wij kunnen dit onderhoud ook voor u doen. Door lid te worden van het serviceabonnement besteedt u het kleine onderhoud aan ons uit. Lid worden van ons serviceabonnement is niet verplicht, maar verdient zich altijd dubbel en dwars terug. De kosten voor het serviceabonnement zijn . U kunt zich aanmelden via het .

Kan ik lid worden van het serviceabonnement?

Als huurder van Dudok Wonen kunt u hier het serviceabonnement aanvragen. Het serviceabonnement kost € 5,00 per maand. U ontvangt van ons een schriftelijke bevestiging van uw aanmelding.

De voordelen van een serviceabonnement:
• U hoeft veel reparaties in de woning niet zelf te doen;
• Vakkundige uitgevoerde reparaties;
• Lager kosten dan wanneer u zelf een bedrijf inschakelt.

Meer informatie over welke werkzaamheden onder het serviceabonnement vallen leest u in de folder 'Alles over het onderhoud in mijn huurwoning'.

Kan ik mijn lidmaatschap serviceabonnement opzeggen?

U kunt uw lidmaatschap van het serviceabonnement na 1 jaar lidmaatschap altijd opzeggen met een opzegtermijn van een maand. Hiervoor kunt u het beste mailen naar info@dudokwonen.nl of een brief sturen naar postadres: Postbus 1854, 1200 BW Hilversum. Dit kan per de eerste van de maand.

Wat is het serviceabonnement?

​Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud aan uw woning. Onder klein onderhoud vallen bijvoorbeeld reparaties aan hang- en sluitwerk, schoonhouden van dakgoten en het ontstoppen van de gootsteen en toilet. Wij kunnen dit onderhoud ook voor u doen. Door lid te worden van het serviceabonnement besteedt u het kleine onderhoud aan ons uit.