Schering 13

Schering 13

** OPEN HUIS 9 DECEMBER AS. TUSSEN 16.00-16.30 UUR **

Voor deze woning is een open huis gepland op maandag 9 december 2019 tussen 16.00 en 16.30 uur. Tijdens dit open huis kunt u een lotingsformulier verkrijgen. We loten de volgorde van de kandidaten waarmee wij in gesprek gaan. De loting vindt bij verhuurder op kantoor plaats. De kandidaten worden telefonisch of per mail benaderd. Het is niet mogelijk om voor het bovengenoemde tijdstip de woning te bezichtigen. U hoeft zich niet van te voren aan te melden voor dit open huis.

Heerlijk wonen in het centrum van Hilversum op loopafstand van de winkels, terrassen, Centraal Station en Internationale Scholen. Ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers. De woning beschikt over een ruime tuin, houten berging en een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Indeling
Hal, meterkast, toilet met fontein, tuingerichte woonkamer met openslaande deuren en deur naar de tuin, open keuken voorzien van inbouwapparatuur.

Eerste verdieping
Drie in grootte variërende slaapkamers, badkamer met ligbad, separate douche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping
Ruime bergkamer met c.v.-opstelling, wtw installatie en aansluiting voor de wasmachine. Zeer ruime multifunctionele kamer te gebruiken als slaap-/of werkkamer, deur naar het dakterras.

Huurprijs € 1.450,- exclusief € 6,20 servicekosten.

Bijzonderheden
De woning is op alle verdiepingen voorzien van een laminaatvloer, raambekleding en diverse inbouwkasten welke ter overname worden aangeboden door de vorige huurder. Daarnaast is er een overkapping in de tuin aanwezig, verlengd aanrechtblad en extra keukenkasten. Ook deze wordt ter overname aangeboden.

Om in aanmerking te komen voor de woning dient uw gezamenlijk bruto jaarinkomen minimaal
€ 69.600,- te bedragen. Daarnaast vragen wij een waarborgsom van één maand huur en bedragen de contractkosten éénmalig € 130,-. Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid. EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/. Bij alle verhuringen geldt _ ook indien aan alle voorwaarden is voldaan - dat de verhuurder het recht van gunning behoudt.


BELT U ONS? KIES DAN WONINGCODE 03.

Kenmerken van deze woning

Type woning
Woonhuis
Beschikbaar
29-11-2019
Bouwjaar
2005

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²
Inhoud
324 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Ligging
in centrum, in woonwijk

Buitenruimte

Balkon
nee
Soort tuin
achtertuin, kwaliteit normaal, 5,00 x 13,00
Ligging tuin
west
Hoodftuin
achtertuin
Achteringang
ja

Bergruimte

Soort berging
vrijstaand hout

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Soort C.V.
Intergas HR Combi, Intergas HR Combi
Bouwjaar CV ketel
2005
Terug naar overzicht

Waar ligt de woning?

Vertalen / Translate