Binnenhof 76

Binnenhof 76

** OPEN HUIS ** dinsdag 12 februari 15:30 tot 16:30 uur

Deze woning wordt verkocht met de koopformule Kopen naar Wens aan mensen met een (gezamenlijk) inkomen van maximaal € 48.655,-. Bij Kopen naar Wens betaalt u niet de hele koopsom van de woning maar kunt u instappen voor een lager bedrag. Het deel dat u nu niet betaalt moet u uiterlijk bij verkoop terugbetalen. Voor welk bedrag u moet instappen is afhankelijk van uw inkomen. De Nationale Hypotheek Garantie sneltoets bepaalt hoeveel u kunt lenen en wat het instapbedrag wordt. Kunt u dus meer lenen dan € 157.500,- dan moet u verplicht hoger instappen. De genoemde prijs is het minimale bedrag dat u moet kunnen betalen voor de woning, namelijk 50% van de koopsom van € 315.000,-

Kandidaten met binding Gooi en Vechtstreek hebben voorrang bij de loting.

Aan de rand van het gewilde Ministerpark gelegen tussenwoning met 3 ruime slaapkamers, een tuin van 10 meter diep en een stenen berging. De woning ligt op loopafstand van station Naarden-Bussum en op korte afstand van uitvalswegen. Winkels en scholen zijn allemaal in de directe omgeving te vinden.
Door een goede aansluiting op het wegennet zijn Amsterdam, Amersfoort en Utrecht met de auto binnen 30 minuten bereikbaar.

Indeling
Entree, hal, meterkast, toilet met fontein, tuingerichte woonkamer met vaste kast en deur naar de tuin, open keuken.

Eerste verdieping:
Overloop met bergkast, 2 ruime slaapkamers, badkamer met douche, wastafel, tweede toilet en wasmachineaansluiting.

Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikbare zolderverdieping met overloop, vaste kast met c.v. opstelling, ruime derde slaapkamer met toegang tot een groot dakterras.

Kopen naar Wens
Kopen naar Wens woningen zijn betaalbare koopwoningen voor kopers met een minder grote beurs. Aan deze doelgroep is een inkomenseis verbonden. Om in aanmerking te komen voor deze Kopen naar Wens woning mag het gezamenlijk bruto jaarinkomen niet hoger zijn dan € 48.655,- Bij interesse in deze woning zal het inkomen getoetst worden aan de hand van een recente werkgeversverklaring en de laatste drie salarisstroken. Het is raadzaam uw werkgeversverklaring bij de hand te hebben of reeds aan te vragen.


Hoe werkt Kopen Naar Wens?
Voor de aankoop van uw woning sluit u een hypotheek af bij een bank. Ook al financiert u niet de volle 100% van de woning, u heeft wel de volledige zeggenschap, inclusief de grond. U bent dus ook zelf verantwoordelijk voor het onderhoud. Stel dat u na een aantal jaar een groter percentage van de koopsom of zelfs de hele koopsom wilt betalen, dan kan dit. Meer informatie vindt u in de brochure Kopen naar Wens.

U kunt kiezen uit de volgende projectnotarissen:
- Davina & Partners Notarissen te Hilversum
- Notariaat Wijdemeren te Loosdrecht
- Van Hengstum & Stolp Netwerk Notarissen te Hilversum

Voor deze woning is een open huis gepland op 12 februari tussen 15:30 en 16:30 uur.
Tijdens dit open huis kunt u een lotingsformulier verkrijgen. We loten de volgorde van de kandidaten waarmee wij in gesprek gaan. De loting vindt bij verkoper op kantoor plaats. Alleen de eerste kandidaat zal telefonisch benaderd worden. Het is niet mogelijk om voor het bovengenoemde tijdstip de woning te bezichtigen. U hoeft zich niet van te voren aan te melden voor dit open huis.

Vraagprijs € 157.500,- kosten koper op basis van Kopen naar Wens

Aan de koper worden enkele voorwaarden gesteld.
-Het gezamenlijk bruto jaarinkomen mag niet hoger zijn dan € 48.655,-.
-Heeft u binding met de Gooi en Vechtstreek? Dan heeft u voorrang.*

* Er is sprake van binding met de Gooi en Vechtstreek indien:
-u staat minimaal 1 jaar ingeschreven in een van de gemeenten van de regio. Dit kunt u aantonen met een uittreksel van de basisregistratie personen (BRP);
-u heeft een economische binding, omdat u tenminste 19 uur per week in de regio werkt of een dagopleiding in de regio volgt;
-u heeft een maatschappelijke binding, omdat u de afgelopen tien jaar tenminste zes jaar onafgebroken ingezetene van de regio bent geweest.

BELT U ONS? KIES DAN WONINGCODE 03.

Kenmerken van deze woning

Type woning
Woonhuis
Beschikbaar
06-02-2019
Bouwjaar
1985

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
104 m²
Perceeloppervlakte
109 m²
Inhoud
345 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
4
Ligging
in woonwijk

Buitenruimte

Balkon
nee

Bergruimte

Soort berging
vrijstaand steen

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Soort C.V.
intergas HRE 24/18, intergas HRE 24/18
Bouwjaar CV ketel
2011
Terug naar overzicht

Waar ligt de woning?

Vertalen / Translate