Kolonel Verveerstraat 47

Kolonel Verveerstraat 47

** OPEN HUIS MAANDAG 20 MEI A.S. VAN 15.00 TOT 16.00 UUR **

Deze woning wordt verkocht met de koopformule Kopen naar Wens aan mensen met een (gezamenlijk) inkomen van maximaal € 48.655,-. Bij Kopen naar Wens betaalt u niet de hele koopsom van de woning maar kunt u instappen voor een lager bedrag. Het deel dat u nu niet betaalt moet u uiterlijk bij verkoop terugbetalen. Voor welk bedrag u moet instappen is afhankelijk van uw inkomen. De Nationale Hypotheek Garantie sneltoets bepaalt hoeveel u kunt lenen en wat het instapbedrag wordt. Kunt u dus meer lenen dan € 125.000,- dan moet u verplicht hoger instappen. De genoemde prijs is het minimale bedrag dat u moet kunnen betalen voor de woning, namelijk 50% van de koopsom van € 250.000,-

Kandidaten die doorstromen vanuit een sociale huurwoning van een corporatie binnen de Gooi en Vechtstreek en die tot een huishouden behoren die bestaat uit 3- of meer personen hebben voorrang bij de loting.

Op mooi perceel van ruim 200 m² gelegen deels uitgebouwde hoekwoning met 4 kamers. De woning dient gerenoveerd te worden en aangepast te worden aan de eisen van deze tijd. Om de hoek liggen diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, ook de Naarden Vesting en Natuurgebied Naardermeer liggen op loopafstand.

Begane grond
Entree, hal, meterkast, toilet met fontein, woonkamer, keuken, bijkeuken, aangebouwde stenen berging.

Eerste verdieping
Overloop met vlizotrap naar bergzolder, 3 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel.

Kopen naar Wens
Kopen naar Wens woningen zijn betaalbare koopwoningen voor kopers met een minder grote beurs. Aan deze doelgroep is een inkomenseis verbonden. Om in aanmerking te komen voor deze Kopen naar Wens woning mag het gezamenlijk bruto jaarinkomen niet hoger zijn dan € 48.655,- Bij interesse in deze woning zal het inkomen getoetst worden aan de hand van een recente werkgeversverklaring en de laatste drie salarisstroken. Het is raadzaam uw werkgeversverklaring bij de hand te hebben of reeds aan te vragen.

Hoe werkt Kopen Naar Wens?
Voor de aankoop van uw woning sluit u een hypotheek af bij een bank. Ook al financiert u niet de volle 100% van de woning, u heeft wel de volledige zeggenschap, inclusief de grond. U bent dus ook zelf verantwoordelijk voor het onderhoud. Stel dat u na een aantal jaar een groter percentage van de koopsom of zelfs de hele koopsom wilt betalen, dan kan dit.
Meer informatie vindt u in de brochure Kopen naar Wens.

U kunt kiezen uit de volgende projectnotarissen:
- Davina & Partners Notarissen te Hilversum
- Notariaat Wijdemeren te Loosdrecht
- Van Hengstum & Stolp Netwerk Notarissen te Hilversum

Voor deze woning is een open huis gepland op maandag 20 mei a.s. tussen 15.00 en 16.00 uur.
Tijdens dit open huis kunt u een lotingsformulier verkrijgen. We loten de volgorde van de kandidaten waarmee wij in gesprek gaan. De loting vindt bij verkoper op kantoor plaats. Alleen de eerste kandidaat zal telefonisch benaderd worden. Het is niet mogelijk om voor het bovengenoemde tijdstip de woning te bezichtigen. U hoeft zich niet van te voren aan te melden voor dit open huis.

Vraagprijs € 125.000,- kosten koper op basis van Kopen naar Wens

Aan de koper worden enkele voorwaarden gesteld.
-Het gezamenlijk bruto jaarinkomen mag niet hoger zijn dan € 48.655,-
-Laat u een sociale huurwoning achter van een woningcorporatie in de Gooi en Vechtstreek? Dan heeft u voorrang. Bestaat uw huishouden daarnaast ook nog uit 3- of meer personen? Dan heeft u voorrang op kandidaten die een huishouden hebben die uit minder personen bestaat.*

* De huishoudgrootte moet worden aangetoond met een recent uittreksel uit de basisregistratie personen (BRP).BELT U ONS? KIES DAN WONINGCODE 03.

Kenmerken van deze woning

Type woning
Woonhuis
Beschikbaar
10-05-2019
Bouwjaar
1952

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²
Perceeloppervlakte
206 m²
Inhoud
308 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Ligging
in woonwijk

Buitenruimte

Balkon
nee
Soort tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin, kwaliteit normaal, 8,00 x 13,00
Ligging tuin
noord, west
Hoodftuin
achtertuin
Achteringang
ja

Bergruimte

Soort berging
aangebouwd steen
Terug naar overzicht

Waar ligt de woning?

Vertalen / Translate