Koekoeklaan 3 B17

Koekoeklaan 3 B17

** OPEN HUIS donderdag 14 november 2019 16.00 _ 17.00 uur **

Fijn 3 kamer appartement op de eerste verdieping van het seniorencomplex De Heul. De woning is ruim van opzet en indien noodzakelijk goed toegankelijk voor rollator of rolstoel. Plezierig wonen voor nu en in de toekomst! Het Grand Café in het complex stelt u in de gelegenheid uw familie en vrienden te ontvangen in een prettige ambiance. De Heul ligt tegenover het kleinschalige winkelcentrum met een supermarkt en speciaalzaken. Daarnaast ligt het appartement nabij de Bussumerheide. Hier zijn mooie wandel- en fietsroutes uitgestippeld. Ook cultureel kunt u uw hart ophalen. Theater 't Spant en het filmhuis bieden alle mogelijkheden tot ontspanning. Kortom, wonen en leven zonder zorgen.

Om voor dit appartement in aanmerking te komen dient u minimaal 55 jaar oud te zijn en bovendien mag uw gezamenlijk bruto jaarinkomen niet hoger zijn dan € 48.655,- en niet lager dan € 40.800,-.
Wonen in het prachtige Gooi voorzien van alle gemakken en comfort. De foto's geven een goed beeld van de woning.

Indeling
Entree, hal van waaruit u toegang heeft tot alle vertrekken, separaat toilet. De woonkamer met open keuken, de openkeuken grenst aan de inpandige berging met cv-installatie en de opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger. Twee in grootte variërende slaapkamers, één van deze slaapkamer heeft u toegang tot het balkon. Ruime badkamer met 2e toilet, douche en wastafel.

Voor deze woning is een open huis gepland op donderdag 14 november 2019 tussen 16:00-17.00 uur. Tijdens dit open huis kunt u een lotingsformulier invullen waarmee u deelneemt aan de loting in de volgorde van de kandidaten waarmee wij in gesprek gaan. De loting vindt bij verhuurder op kantoor plaats en de kandidaten worden enkel telefonisch of per mail benaderd.

Bij interesse in deze woning zal het inkomen getoetst worden aan de hand van een recente werkgeversverklaring, de laatste salarisstrook, de inkomstenverklaring van de belastingdienst en/of aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast vragen wij om een recent uittreksel van de basisregistratie (BRP). Mocht u de eerste kandidaat zijn, dan moet u de genoemde gegevens binnen 1 werkdag aan kunnen leveren. Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid. EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/. Bij alle verhuringen geldt _ ook indien aan alle voorwaarden is voldaan - dat de verhuurder het recht van gunning behoudt. Bij verhuring bedraagt de minimale huurtermijn één jaar


BELT U ONS? KIES DAN WONINGCODE 03.

Kenmerken van deze woning

Type woning
Appartement
Beschikbaar
08-11-2019
Bouwjaar
2006

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
220 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Ligging
in woonwijk

Buitenruimte

Balkon
ja

Bergruimte

Soort berging
inpandig

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Soort C.V.
Vaillant HR, Vaillant HR
Bouwjaar CV ketel
2006
Terug naar overzicht

Waar ligt de woning?

Vertalen / Translate