Rontgenstraat 53

Rontgenstraat 53

** OPEN HUIS VRIJDAG 14 JUNI AS. TUSSEN 14.30-15.30 UUR **

Deze woning wordt verkocht met de koopformule Kopen naar Wens aan mensen met een (gezamenlijk) inkomen van maximaal € 48.655,-. Bij Kopen naar Wens betaalt u niet de hele koopsom van de woning maar kunt u instappen voor een lager bedrag. Het deel dat u nu niet betaalt moet u uiterlijk bij verkoop terugbetalen. Voor welk bedrag u moet instappen is afhankelijk van uw inkomen. De Nationale Hypotheek Garantie sneltoets bepaalt hoeveel u kunt lenen en wat het instapbedrag wordt. Kunt u dus meer lenen dan 120.000,- dan moet u verplicht hoger instappen. De genoemde prijs is het minimale bedrag dat u moet kunnen betalen voor de woning, namelijk 50% van de koopsom van € 240.000,-

Kandidaten die doorstromen vanuit een sociale huurwoning van een corporatie binnen de Gooi en Vechtstreek en die tot een huishouden behoren die bestaat uit 3- of meer personen hebben voorrang bij de loting.

In rustige woonwijk met veel groen gelegen eengezinswoning met vrijstaande stenen berging, voortuin, achtertuin met achterom. De woning ligt dicht bij de uitvalswegen, winkels, scholen en natuurgebied.

Indeling
Entree/hal, toilet met fontein, kelder met elektra opstelling, lichte woonkamer voorzien van een laminaatvloer, dichte keuken met keukenblok en wasmachineaansluiting, zowel vanuit de woonkamer als keuken toegang naar de achtertuin.

Verdieping
Overloop, drie in grootte variërende slaapkamers, allen voorzien van een vaste kast, volledig betegelde badkamer met douche en vaste wastafel. Via vlizotrap naar bergzolder, voorzolder met c.v.-opstelling, kamer met dakraam.

Bijzonderheden
Deze woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.

Kopen naar Wens
Kopen naar Wens woningen zijn betaalbare koopwoningen voor kopers met een minder grote beurs. Aan deze doelgroep is een inkomenseis verbonden. Om in aanmerking te komen voor deze Kopen naar Wens woning mag het gezamenlijk bruto jaarinkomen niet hoger zijn dan € 48.655,- Bij interesse in deze woning zal het inkomen getoetst worden aan de hand van een recente werkgeversverklaring en de laatste drie salarisstroken. Het is raadzaam uw werkgeversverklaring bij de hand te hebben of reeds aan te vragen.

Hoe werkt Kopen Naar Wens?
Voor de aankoop van uw woning sluit u een hypotheek af bij een bank. Ook al financiert u niet de volle 100% van de woning, u heeft wel de volledige zeggenschap, inclusief de grond. U bent dus ook zelf verantwoordelijk voor het onderhoud. Stel dat u na een aantal jaar een groter percentage van de koopsom of zelfs de hele koopsom wilt betalen, dan kan dit.
Meer informatie vindt u in de brochure Kopen naar Wens.

U kunt kiezen uit de volgende projectnotarissen:
- Davina & Partners Notarissen te Hilversum
- Notariaat Wijdemeren te Loosdrecht
- Van Hengstum & Stolp Netwerk Notarissen te Hilversum

Voor deze woning is een open huis gepland op vrijdag 14 juni 2019 tussen 14:30 en 15:30 uur.
Tijdens dit open huis kunt u een lotingsformulier verkrijgen. We loten de volgorde van de kandidaten waarmee wij in gesprek gaan. De loting vindt bij verkoper op kantoor plaats. Alleen de eerste kandidaat zal telefonisch benaderd worden. Het is niet mogelijk om voor het bovengenoemde tijdstip de woning te bezichtigen. U hoeft zich niet van te voren aan te melden voor dit open huis.

Vraagprijs € 120.000,- kosten koper op basis van Kopen naar Wens

Aan de koper worden enkele voorwaarden gesteld.
-Het gezamenlijk bruto jaarinkomen mag niet hoger zijn dan € 48.655,-
-Laat u een sociale huurwoning achter van een woningcorporatie in de Gooi en Vechtstreek? Dan heeft u voorrang. Bestaat uw huishouden daarnaast ook nog uit 3- of meer personen? Dan heeft u voorrang op kandidaten die een huishouden hebben die uit minder personen bestaat.*

* De huishoudgrootte moet worden aangetoond met een recent uittreksel uit de basisregistratie personen (BRP).


BELT U ONS? KIES DAN WONINGCODE 03.

Kenmerken van deze woning

Type woning
Woonhuis
Beschikbaar
06-06-2019
Bouwjaar
1948

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
73 m²
Perceeloppervlakte
147 m²
Inhoud
321 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Ligging
in woonwijk

Buitenruimte

Balkon
nee
Soort tuin
achtertuin, voortuin, kwaliteit normaal, 5,00 x 10,00
Ligging tuin
oost, zuid
Hoodftuin
achtertuin
Achteringang
ja

Bergruimte

Soort berging
vrijstaand steen

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Soort C.V.
Intergas combi Compact HRE 24/18, Intergas combi Compact HRE 24/18
Bouwjaar CV ketel
2014
Terug naar overzicht

Waar ligt de woning?

Vertalen / Translate