Calvijnhof 106

Calvijnhof 106

BELT U ONS? KIES DAN WONINGCODE 03

** OPEN HUIS MAANDAG 9 DECEMBER AS. TUSSEN 15.30-16.30 UUR **

Voor deze woning is een open huis gepland op maandag 9 december a.s. tussen 15.30 en 16.30 uur.
Tijdens dit open huis kunt u een lotingsformulier verkrijgen. We loten de volgorde van de kandidaten waarmee wij in gesprek gaan. De loting vindt bij verhuurder op kantoor plaats. De kandidaten worden telefonisch of per mail benaderd. Het is niet mogelijk om voor het bovengenoemde tijdstip de woning te bezichtigen. U hoeft zich niet van te voren aan te melden voor dit open huis.

Ruime en goed verzorgde eengezinswoning aan het eind van het blok met voor- en zonnige achtertuin op het Noord-Westen met vrijstaande stenen berging en achterom. Gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving. De woning bevindt zich op loopafstand van de winkels en scholen. Tevens zijn er diverse recreatiemogelijkheden in de buurt in de vorm van de Loosdrechtse plassen en het Corversbos.

Begane grond
Entree/hal, bergkast met elektravoorziening, toilet met fontein, dichte keuken met gaskookplaat, afzuigkap en opstelplek voor vaatwasser, ruime en lichte woonkamer. Zowel vanuit de keuken als woonkamer toegang tot de achtertuin.

Verdieping
Overloop, bergkast, 3 in grootte variërende slaapkamers. Badkamer met douchecabine, wastafel en 2e toilet. Via vaste trap naar ruime zolder met c.v. opstelling en dakkapel.

Bijzonderheden
Deze woning biedt door zijn ruimte veel mogelijkheden en is grotendeels voorzien spachtelputz wanden, dubbelglas en is voorbereid op het glasvezelnetwerk.

Huurprijs € 1.300,- exclusief € 6,20 servicekosten

Om in aanmerking te komen voor de woning dient uw gezamenlijk bruto jaarinkomen minimaal € 62.400,- te bedragen. Daarnaast vragen wij een waarborgsom van één maand huur en bedragen de contractkosten éénmalig € 130,-. Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid. EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/. Bij alle verhuringen geldt _ ook indien aan alle voorwaarden is voldaan - dat de verhuurder het recht van gunning behoudt.

Kenmerken van deze woning

Type woning
Woonhuis
Beschikbaar
29-11-2019
Bouwjaar
1967

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
129 m²
Inhoud
402 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Ligging
in woonwijk

Buitenruimte

Balkon
nee
Soort tuin
achtertuin, voortuin, kwaliteit normaal, 5,00 x 7,00
Ligging tuin
noord, west
Hoodftuin
achtertuin

Bergruimte

Soort berging
vrijstaand steen

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Soort C.V.
Vaillant HR, Vaillant HR
Bouwjaar CV ketel
2005
Terug naar overzicht

Waar ligt de woning?

Vertalen / Translate