Laan 1940-1945 67

Laan 1940-1945 67

** OPEN HUIS MAANDAG 15 APRIL A.S. TUSSEN 16.30 EN 17.00 UUR**

Om in aanmerking te komen voor deze Koop Goedkoop woning mag het gezamenlijk bruto jaarinkomen niet hoger zijn dan € 48.655,-

Kandidaten die doorstromen vanuit een sociale huurwoning van een corporatie binnen de Gooi- en Vechtstreek hebben voorrang bij de loting.

Ruim en licht 3 kamer (voorheen 4) appartement met twee balkons, twee bergingen en zonnige tuin op het Zuid-Westen en aan de voorzijde een vrij uitzicht. Het appartement is gelegen op de 1e woonlaag op een fraaie locatie in Hilversum op loopafstand van NS-station Hilversum Mediapark, winkelcentrum Stephensonlaan en Gooisch natuurreservaat "De Westerheide.

Indeling
Entree, hal, slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast en deur naar het balkon, dichte keuken met keukenblok, wasmachineaansluiting en toegang naar het balkon/tuin, toilet met fontein, grote slaapkamer met vaste kast, badkamer met douche en wastafel, woon-/eetkamer aan de voorzijde met openslaande deuren naar het balkon.

Bijzonderheden
Het appartement is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
De eigenarenbijdrage zijn ca. € 199,- per maand. Dit bedrag is inclusief het voorschot voor stookkosten van ca. € 67,- per maand.

Koop Goedkoop
Koop Goedkoop woningen zijn betaalbare koopwoningen voor kopers met een minder grote beurs. Aan deze doelgroep is een inkomenseis verbonden. Om in aanmerking te komen voor deze Koop Goedkoop woning mag het gezamenlijk bruto jaarinkomen niet hoger zijn dan € 48.655,- Bij interesse in deze woning zal het inkomen getoetst worden aan de hand van een recente werkgeversverklaring, de laatste salarisstrook, de inkomstenverklaring van de belastingdienst en/of aangifte inkomstenbelasting.

Koop Goedkoopwoningen zijn betaalbaar doordat de grond niet gekocht maar in erfpacht wordt uitgegeven tegen een aanzienlijke korting. De canon (grondhuur) bij deze woning bedraagt € 145,83 per maand, maar dit bedrag wordt pas in het 11e jaar volledig betaald. De korting op de canon is het eerste jaar 100% (gratis dus). Het 2e jaar bedraagt de korting 90%, het 3e jaar 80% etc. De betaalde canon is fiscaal aftrekbaar. Bij doorverkoop begint de nieuwe koper weer met een korting van 100%.

U kunt kiezen uit de volgende projectnotarissen:
- Davina & Partners Notarissen te Hilversum
- Notariaat Wijdemeren te Loosdrecht
- Van Hengstum & Stolp Netwerk Notarissen te Hilversum

Voor deze woning is een open huis gepland op maandag 15 april 2019 tussen 16.30 en 17.00 uur.
Tijdens dit open huis kunt u een lotingsformulier verkrijgen. We loten de volgorde van de kandidaten waarmee wij in gesprek gaan. De loting vindt bij verkoper op kantoor plaats. Alleen de eerste kandidaat zal telefonisch benaderd worden. Het is niet mogelijk om voor het bovengenoemde tijdstip de woning te bezichtigen. U hoeft zich niet van te voren aan te melden voor dit open huis.

BELT U ONS? KIES DAN WONINGCODE 03.

Kenmerken van deze woning

Type woning
Appartement
Beschikbaar
08-04-2019

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
73 m²
Inhoud
250 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Ligging
in woonwijk

Buitenruimte

Balkon
nee
Soort tuin
achtertuin, kwaliteit normaal, 6,00 x 10,00
Ligging tuin
zuid, west
Hoodftuin
achtertuin
Achteringang
ja

Bergruimte

Soort berging
inpandig

Energie

Verwarming
blokverwarming
Terug naar overzicht

Waar ligt de woning?

Vertalen / Translate