Rontgenstraat 16

Rontgenstraat 16

** OPEN HUIS woensdag 17 april a.s. van 15.30 tot 16.30 uur **

Om in aanmerking te komen voor deze Koop Goedkoop woning mag het gezamenlijk bruto jaarinkomen niet hoger zijn dan € 48.655,-

Kandidaten die doorstromen vanuit een sociale huurwoning van een corporatie binnen de Gooi- en Vechtstreek hebben voorrang bij de loting.

Verrassend 3 kamer appartement met grote tuin aan de voor-, zij en achterzijde. Dit sfeervolle appartement maakt deel uit van een kleinschalige appartementencomplex met 8 appartementen. De achtertuin ligt heerlijk zonnig op het zuidwesten, daarnaast is er een stenen berging aanwezig. Het appartement ligt aan de rand van Hilversum, op loopafstand van natuurgebied Anna's Hoeve, het Laarder Waschmeer en centraal ten opzichte van de uitvalswegen, NS-station en het centrum.

Indeling
Entree, hal, kelder met meterkast, woonkamer met erker, zijraam en vaste kast, ruime slaapkamer met vaste kast en openslaande deuren naar de tuin, badkamer met douche, toilet en wastafel, tweede slaapkamer met vaste kast, keuken met c.v. opstelling, wasmachineaansluiting en deur naar de achtertuin.

Bijzonderheden
Het appartement is voorzien van dubbele beglazing. De eigenarenbijdrage bedraagt € 86,60 per maand.

Koop Goedkoop
Koop Goedkoop woningen zijn betaalbare koopwoningen voor kopers met een minder grote beurs. Aan deze doelgroep is een inkomenseis verbonden. Om in aanmerking te komen voor deze Koop Goedkoop woning mag het gezamenlijk bruto jaarinkomen niet hoger zijn dan € 48.655,- Bij interesse in deze woning zal het inkomen getoetst worden aan de hand van een recente werkgeversverklaring, de laatste salarisstrook, de inkomstenverklaring van de belastingdienst en/of aangifte inkomstenbelasting.

Koop Goedkoopwoningen zijn betaalbaar doordat de grond niet gekocht maar in erfpacht wordt uitgegeven tegen een aanzienlijke korting. De canon (grondhuur) bij deze woning bedraagt € 125,42 per maand, maar dit bedrag wordt pas in het 11e jaar volledig betaald. De korting op de canon is het eerste jaar 100% (gratis dus). Het 2e jaar bedraagt de korting 90%, het 3e jaar 80% etc. De betaalde canon is fiscaal aftrekbaar. Bij doorverkoop begint de nieuwe koper weer met een korting van 100%.

U kunt kiezen uit de volgende projectnotarissen:
- Davina & Partners Notarissen te Hilversum
- Notariaat Wijdemeren te Loosdrecht
- Van Hengstum & Stolp Netwerk Notarissen te Hilversum

Voor deze woning is een open huis gepland op woensdag 17 april a.s. tussen 15.30 en 16.30 uur.
Tijdens dit open huis kunt u een lotingsformulier verkrijgen. We loten de volgorde van de kandidaten waarmee wij in gesprek gaan. De loting vindt bij verkoper op kantoor plaats. Alleen de eerste kandidaat zal telefonisch benaderd worden. Het is niet mogelijk om voor het bovengenoemde tijdstip de woning te bezichtigen. U hoeft zich niet van te voren aan te melden voor dit open huis.

BELT U ONS? KIES DAN WONINGCODE 03.

Kenmerken van deze woning

Type woning
Appartement
Beschikbaar
11-04-2019
Bouwjaar
1950

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
51 m²
Inhoud
244 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Ligging
in woonwijk

Buitenruimte

Balkon
nee
Soort tuin
achtertuin, kwaliteit normaal, 7,00 x 8,00
Ligging tuin
zuid, west
Hoodftuin
achtertuin
Achteringang
ja

Bergruimte

Soort berging
aangebouwd steen

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Soort C.V.
Intergas, Intergas
Bouwjaar CV ketel
2016
Terug naar overzicht

Waar ligt de woning?

Vertalen / Translate