Erasmuslaan 61

Erasmuslaan 61

** OPEN HUIS DINSDAG 12 FEBRUARI A.S. VAN 16.00 TOT 17.00 UUR **

Om in aanmerking te komen voor deze Koop Goedkoop woning mag het gezamenlijk bruto jaarinkomen niet hoger zijn dan € 48.655,-

Kandidaten met binding Gooi en Vechtstreek hebben voorrang bij de loting.

Zonnig wonen op de 5e verdieping met uitzicht over de weilanden.

In de wijk Kerkelanden gelegen ruim bemeten 3 (voorheen 4) kamer appartement met een zonnig balkon op het zuidwesten over de volle breedte en een berging in de onderbouw. Het appartement ligt op loopafstand van het vernieuwde winkelcentrum "Kerkelanden", nabij openbaar vervoer en uitvalswegen. Het appartementencomplex beschikt over een lift en voldoende parkeergelegenheid.

Indeling
Entree, hal, meterkast, bergkast, toilet, ruime, lichte en zonnige woonkamer (voorheen 2 kamers) met deuren naar het balkon, dichte keuken, ruime slaapkamer, kleinere slaapkamer, badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden
Het appartement is voorzien van dubbele beglazing. Verwarming middels blokverwarming, er is geen warmwatervoorziening aanwezig.
De eigenarenbijdrage bedragen € 204,39 per maand (inclusief voorschot stookkosten van € 61,83 per maand).

Koop Goedkoop
Koop Goedkoop woningen zijn betaalbare koopwoningen voor kopers met een minder grote beurs. Aan deze doelgroep is een inkomenseis verbonden. Om in aanmerking te komen voor deze Koop Goedkoop woning mag het gezamenlijk bruto jaarinkomen niet hoger zijn dan € 48.655,- Bij interesse in deze woning zal het inkomen getoetst worden aan de hand van een recente werkgeversverklaring, de laatste salarisstrook, de inkomstenverklaring van de belastingdienst en/of aangifte inkomstenbelasting.

Koop Goedkoopwoningen zijn betaalbaar doordat de grond niet gekocht maar in erfpacht wordt uitgegeven tegen een aanzienlijke korting. De canon (grondhuur) bij deze woning bedraagt € 138,54 per maand, maar dit bedrag wordt pas in het 11e jaar volledig betaald. De korting op de canon is het eerste jaar 100% (gratis dus). Het 2e jaar bedraagt de korting 90%, het 3e jaar 80% etc. De betaalde canon is fiscaal aftrekbaar. Bij doorverkoop begint de nieuwe koper weer met een korting van 100%.

U kunt kiezen uit de volgende projectnotarissen:
- Davina & Partners Notarissen te Hilversum
- Notariaat Wijdemeren te Loosdrecht
- Van Hengstum & Stolp Netwerk Notarissen te Hilversum

Voor deze woning is een open huis gepland op dinsdag 12 februari a.s. tussen 16.00 en 17.00 uur.
Tijdens dit open huis kunt u een lotingsformulier verkrijgen. We loten de volgorde van de kandidaten waarmee wij in gesprek gaan. De loting vindt bij verkoper op kantoor plaats. Alleen de eerste kandidaat zal telefonisch benaderd worden. Het is niet mogelijk om voor het bovengenoemde tijdstip de woning te bezichtigen. U hoeft zich niet van te voren aan te melden voor dit open huis.

Vraagprijs € 147.500,- kosten koper op basis van Koop Goedkoop

Aan de koper worden enkele voorwaarden gesteld.
-Het gezamenlijk bruto jaarinkomen mag niet hoger zijn dan € 48.655,-
-Heeft u binding met de Gooi en Vechtstreek? Dan heeft u voorrang.*

* Er is sprake van binding met de Gooi en Vechtstreek indien:
-u staat minimaal 1 jaar ingeschreven in een van de gemeenten van de regio. Dit kunt u aantonen met een uittreksel van de basisregistratie personen (BRP);
-u heeft een economische binding, omdat u tenminste 19 uur per week in de regio werkt of een dagopleiding in de regio volgt;
-u heeft een maatschappelijke binding, omdat u de afgelopen tien jaar tenminste zes jaar onafgebroken ingezetene van de regio bent geweest.


BELT U ONS? KIES DAN WONINGCODE 03.

Kenmerken van deze woning

Type woning
Appartement
Beschikbaar
05-02-2019
Bouwjaar
1970

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
91 m²
Inhoud
292 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Ligging
in woonwijk

Buitenruimte

Balkon
ja

Bergruimte

Soort berging
inpandig

Energie

Verwarming
blokverwarming
Terug naar overzicht

Waar ligt de woning?

Vertalen / Translate