lift

Veel appartementencomplexen zijn voorzien van liften. Ze zorgen voor vervoer van personen en goedren naar een etage. Het liftonderhoud doen we niet zelf. Wij schakelen hiervoor een extern bedrijf in.

Veel gevraagd over lift

De lift van ons appartementencomplex heeft een storing. Wat moet ik doen?

Als de lift een storing heeft, kun u het telefoonnummer bellen dat in de lift staat. Ook hebben de meeste (eruit halen) liften een spreek- en luisterverbinding. Als u vastzit in de lift, dan kunt u op deze knop drukken (5 sec). U krijgt dan rechtstreeks contact met het bedrijf dat de lift onderhoudt. Dit bedrijf komt vervolgens zo snel mogelijk langs.

Komt Dudok Wonen langs voor onderhoud aan de liften?

​Dudok Wonen komt zelf niet langs voor het onderhoud en het keuren van liften. Wij hebben hiervoor contracten afgesloten met verschillende onderhoudsbedrijven. U hoeft hiervoor zelf niets te doen. In elke lift hangt een keuringssticker en er hangt een sticker van het bedrijf dat de lift in onderhoud heeft. Hierop staat welk nummer u kunt bellen voor storingen.

Welk bedrijf doet het liftonderhoud bij complexen met huurders en kopers (VvE)?

​Als de lift een storing heeft, kun u het telefoonnummer bellen dat in de lift staat. Ook hebben de meetse (er uit halen) liften een spreek- en luisterverbinding. Als u vastzit in de lift, dan kunt u op deze knop drukken (5 sec). U krijgt dan rechtstreeks contact met het bedrijf dat de lift onderhoudt. Dit bedrijf komt vervolgens zo snel mogelijk langs.