Anthony Fokkerweg, Hilversum

De hoek van de Anthony Fokkerweg en de Minckelersstraat in Hilversum-Oost krijgt een transformatie: de contrasten tussen de verschillende straten komen samen in een nieuw markant gebouw. In het gebouw komen 26 sociale huurappartementen en het gezondheidscentrum 'Medisch Centrum Liebergen'.

De appartementen zijn een mix van studio’s en tweekamerappartementen. Begin 2018 worden de woningen via WoningNet aangeboden, dan is ook de exacte huurprijs  bekend.

Medisch Centrum Liebergen

Het gezondheidscentrum wordt gehuurd door Medisch Centrum Liebergen. In het gezondheidscentrum komen een apotheek, enkele huisartsen en een fysiotherapiepraktijk. Daarnaast is Medisch Centrum Liebergen nog in gesprek met andere zorgverleners. ‘We willen meer zijn dan een verzamelgebouw. We gaan uit van samenwerking waarin disciplines elkaar aanvullen en versterken. Samen gaan we programma’s ontwikkelen waarin de patiënt centraal staat’, laat Robbert Brouwer, fysiotherapeut en één van de oprichters van het centrum, weten.

Planning

Bouwbedrijf Vink + Veenman voert de werkzaamheden in opdracht van Dudok Wonen uit. Naar verwachting is het nieuwe pand begin 2018 klaar. Aanmelden voor de appartementen via WoningNet start eind januari 2018.

Projectinfo

Type woningaanbod: sociale huur
Locatie: Hilversum
Projectsoort: Nieuwbouw
Omvang: 26 appartementen en 1300 m2 gezondheidscentrum
Architecten: MIX architectuur

 

Artist impressie gezondheidscentrum Anthony Fokkerweg, Hilversum

Vertalen / Translate