Niet doorsnee is aantrekkelijk

‘Werken in de Melkfabriek staat voor mij voor vrijheid. Als makelaar ben ik veel op pad. De Melkfabriek is een prima uitvalsbasis. Het voelt een beetje als thuiskomen als ik er weer ben. Natuurlijk is het niet alleen het gebouw, ook de collega’s zorgen ervoor dat het een heerlijke werkomgeving is.’ Dennis Brand, makelaar bij Dudok Wonen, over voldoening, fouten maken en snel meebewegen.

Veel voldoening

‘Een alleenstaande moeder met twee jonge dochters die vanuit een klein appartement de overstap kon maken naar een eengezinswoning dankzij ons product Kopen naar wens. Zelfstandige woonruimte vinden voor jongeren die uit nood nog bij hun ouders wonen. Of gescheiden mensen passend onderdak bieden, al dan niet tijdelijk, zodat ze hun leven weer op orde kunnen krijgen. Daar doe ik het voor. Dat geeft zoveel voldoening. 

Maatschappelijke component

In 2009 ben ik overgestapt vanuit de commerciële makelaardij naar Dudok Wonen. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ik combineer nu de commerciële aanpak met een maatschappelijke component. We willen niet alleen leegstand beperken, maar ook zoveel mogelijk mensen op de woningmarkt bedienen.

Acquisitieteam

De diversiteit van het aanbod bij Dudok Wonen is enorm. We verhuren eenheden in alle segmenten, bieden diverse koop-producten en zijn actief in bedrijfsonroerendgoed. Sinds enkele jaren maak ik ook onderdeel uit van het acquisitieteam. Nieuwe locaties werven. Een mooie uitdaging als aanvulling op m’n reguliere werk.

Projectontwikkeling

Dat is ook wat werken bij Dudok Wonen aantrekkelijk maakt. Je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dat kan door mee te lopen met collega’s van andere afdelingen of het volgen van een studie. Zo zet ik mijn persoonlijk opleidingsbudget van dit jaar voor een cursus projectontwikkeling.     

Geen doorsnee

Waarom je bij Dudok Wonen zou willen werken? We zijn geen doorsnee woningcorporatie.

Maatschappelijk betrokken, gevoel voor politiek, meedenken op strategisch niveau. We hebben een scala aan huur- en koopproducten. Ben je in staat om snel mee te bewegen, dan is Dudok Wonen een aantrekkelijke werkomgeving. En natuurlijk door het ‘warme gevoel’. Klinkt misschien soft, maar dat is echt zo. Collega’s zijn behulpzaam en je mag fouten maken. Niemand die je daarop aanvalt. De focus ligt op het beste uit jezelf halen.’