In between places

Net gescheiden. Gedwongen verkoop van de woning. Overlijden van ouders. Er zijn tal van persoonlijke omstandigheden waardoor iemand dringend tijdelijke woonruimte nodig heeft. In between places is voor deze mensen met een acute woningnood. Dankzij subsidie van de provincie Noord-Holland en de regio Gooi en Vechtstreek stelt Dudok Wonen vanaf begin 2017 hiervoor 22 studio's en appartementen beschikbaar voor een huurperiode van maximaal 1 jaar.

Tijdelijk huurcontract

Als u in aanmerking komt voor In between places krijgt u een huurcontract voor maximaal een jaar. Gedurende dat jaar moet u ingeschreven blijven staan bij WoningNet en actief reageren op vrijkomende woonruimte. De opgebouwde woonduur in WoningNet blijft behouden dankzij het tijdelijke huurcontract. In geval van een stage wordt de contractduur afgestemd op de stageduur. Meer weten over In between places en de voorwaarden waar u aan moet voldoen? Kijk op www.inbetweenplaces.nl.

Blijf op de hoogte

Op dit moment hebben wij geen vrije In between places woningen. Wilt u een e-mail ontvangen als wij een In between places woning beschikbaar hebben? Meld u zich hier aan voor de e-mailalert.

Vertalen / Translate