Waarom werken bij Dudok Wonen?

Wij laten ons leiden door de kracht van mensen. De bewoners voor wie we werken, maar ook onze collega’s in de organisatie. Zij maken het verschil voor woningzoekenden, huurders en kopers. We zijn een wendbare organisatie die wordt gedragen door betrokken medewerkers. Dudok’ers die werken aan de ontwikkeling van hun talent. Dat geeft energie!

De goede randvoorwaarden en de juiste omgeving stimuleren medewerkers om initiatief te nemen in het dagelijks werk en om zichzelf te (blijven) ontwikkelen, ongeacht functie of leeftijd. Iedereen heeft talenten, het is de kunst om regisseur te zijn van je eigen professionele carrière. Daar helpen we je bij.

Balans werk/privé
Maar er is meer in het leven dan werken. Werk, gezin, studie, vrije tijd, ontspanning, allemaal zaken die met elkaar in balans moeten zijn. Dudok Wonen begrijpt dit. Met flexibele werkplekken en de mogelijkheid om thuis te werken, helpen wij onze medewerkers om een juiste balans te vinden tussen werk en privé.

Beloning en arbeidsvoorwaarden
Dudok Wonen is een moderne werkgever met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en uitdagende ontwikkelmogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Functies zijn in salarisschalen ingedeeld volgens de cao woondiensten. Beoordelingsgesprekken zijn bij ons goed werkgesprekken om samen (nog) beter te worden.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij zijn een organisatie met veel aandacht voor talent en persoonlijke ontwikkeling. Wil je in jezelf investeren, dan dagen wij je uit dat bij ons te doen. We vinden het belangrijk dat het goed met je gaat, daarom krijg je ons programma 'Fris op je werk' aangeboden. Thema's die aan bod komen gaan over een gezonde werk- en leefstijl. Want we vinden het belangrijk dat je in jezelf blijft investeren. Door ons samenwerkingsverband met Klimmr kun je werken aan je inzetbaarheid en je desgewenst inzetten voor andere corporaties. Mogelijkheden genoeg!

Inspirerende en stoere werkplek
We werken in een industrieel monument, de Melkfabriek. Een icoon voor Hilversum. Een inspirerende en stoere omgeving die je stimuleert om samen te werken. In de fabriek worden we omringd door andere organisaties, bedrijven en klanten die langskomen of hier wonen in de prachtige appartementen. Dichterbij onze doelgroep kun je niet zitten!