Wie zoeken wij?

Ons doel is om ons woningaanbod en onze dienstverlening aan te laten sluiten op de vraag en de mogelijkheden van woningzoekenden, huurders en kopers. De woningbehoefte is het uitgangspunt, niet ons woningbezit. We richten ons op de vrijkomende woningen die we weer aan woningzoekenden kunnen aanbieden. Dat is waar we met z’n allen aan werken. Daarvoor hebben we mensen nodig met verschillende talenten. Heb je een dienstverlenende houding, ben je collegiaal en vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken? Dan hebben we misschien wel een klik.

Vacatures

Werken bij Dudok Wonen betekent volop uitdagingen. Jouw persoonlijke interesses, ambities en betrokkenheid krijgen bij ons de ruimte. Nieuwsgierig geworden naar een baan bij Dudok Wonen? Als wij vacatures hebben, vind je die op deze pagina. Of blijf op de hoogte van onze vacatures via LinkedIn.

Stage en afstudeeropdrachten

Nergens leer je beter dan in de praktijk. Wij bieden de mogelijkheid voor stage- en afstudeerplekken op verschillende afdelingen. Of je nu (v)mbo, hbo of wo doet, er is vrijwel altijd ruimte voor stagiaires! Bovendien kun je tijdens je stage rekenen op goede begeleiding en een vergoeding. Wil je ervaring bij ons opdoen? Mail ons dan via hrm@dudokwonen.nl en geef aan wat voor soort stage of opdracht je wilt doen. We kijken daarna graag samen met jou of we een interessante plek en/of stageopdracht voor je hebben.