Hoogste punt bereikt appartementen Keverdijk

Op donderdag 1 juni bereikte de nieuwbouw van 40 sociale huurappartementen in de wijk Keverdijk te Naarden het hoogste punt. Reden voor een feestje! Dudok Wonen organiseerde een lunch voor de bouwvakkers van Bouwbedrijf Heijmans op de bouwplaats.

“We zijn trots dat we in deze mooie nieuwe wijk woningen kunnen toevoegen voor de vele woningzoekenden en blij met de samenwerking met Heijmans. Met deze lunch bedanken we iedereen op de bouw voor de dagelijkse inzet”, zegt Projectmanager Martin Hordijk van Dudok Wonen.

De woningen

“Ja, nu het hoogste punt is bereikt krijgen we steeds meer zicht hoe dit deel van Keverdijk wordt. Zeer duurzame tweekamerappartementen met elk een individuele warmtepomp en zonnepanelen voor de voorzieningen in de algemene ruimten”, aldus Majolein Ruiter, Senior Projectmanager bij Dudok Wonen.

Dudok Wonen realiseert in totaal 61 nieuwe sociale huurwoningen. 21 eengezinswoningen zijn al verhuurd. In 2024 start de verhuur van de 40 appartementen. De woningen zijn ontworpen door de architect Moke. Alle woningen zijn gasloos. De appartementen hebben 2-kamers, een frans balkon of een tuin, een privé berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling. De woningen worden begin 2024 opgeleverd.

 Meer informatie

Lees hier het laatste nieuws over Keverdijk